Fotókönyv

 

 

Kreatív fotókönyv készítése!

Egyedi, személyre szabott belső dizájn!

 Személyre szabott fotókönyv, kézzel készítve. A legjobb választás életed fontos eseményeinek megőrzésére. Talán e néhány sor meggyőz, hogy miért minket válassz!

 Korábban készült fotóidból fotókönyv.

Ez a fotó könyv egyedi, kreatív, tiszta kézimunka. Válogasd ki digitális képeidet, hozd el, kiválasztod a fotó könyv méretét, lap számát és egy  csodálatos fotókönyv boldog  tulajdonosa  leszel. Hozott anyag minőségétől függően a könyv elkészítés  ideje: grafikus+fotólabor+kötészet, 1-3 hét! Fotókönyv, minőségét, grafikai munkáját, méreteit, minta könyveken személyesen megnézheted, meggyőződhetsz, hogy azt kapod, amit megrendelsz. Grafikai munka után személyesen megtekintheted az oldalakat, mielött tovább megy a nyomdába, majd a könyv kötészetbe.

Fotózás!

Ha napjaid, csodálatos, felejthetetlen emlékeit szeretnéd megörökíteni, /olvasd itt, célterület/ természetesen állok rendelkezésedre! Az elkészült fotók, közös válogatás után, retus, és irány a kreatív grafika, majd a könyvkötészet, hogy olyan fotókönyv készüljön és vehess kezedbe, amilyent megálmodtál!

Célterületek!

- Családi rendezvények: baba - mama, esküvő, keresztelő, kerti parti, szülinap,   

- Céges rendezvények, csapatépítés, fényképes termékkatalógus.

- Fényképes étlap.

- Vadászat, fényképes teríték, vadászbál, stb.

- Iskolák, óvodák.

- Intézmények.

- Vállalkozások termék katalógusa.

- Városok, vidékek, bemutató fotókönyve.

 

Fotókönyvek formátuma és mérete.

Négyzetes formátumok:  20x20; 30x30

Képablak

A fotókönyv borítóját egyedivé tehetjük egy fénykép ablakkal.  A képet - képeket a borítóba süllyesztett ablakba helyezzük.

 Fotólabor

Egy minőségi fotókönyv elkészítését, különféle szakterületek összessége alkotja. Fotózás, majd utómunka igény szerint, könyv oldalak grafikai szerkesztése, fotókönyvek lapjait lézer levilágítással fotópapírra világítjuk, majd előhívjuk, végezetül kézi könyvkötészeti munka követi.

Fotókönyv tervezés.

Grafikai munka, igényes tervezés. Szép és érdekes könyvet akkor lehet készíteni, ha csak a legszebb, különös jelentőséggel bíró képek kerülnek bele, melyeket a megrendelővel közös válogatás előzi meg, nem célszerű egy esemény összes képét az albumba zsúfolni. Egy oldalra sok kis kép is kerülhet és a legfontosabb képeket akár teljes méretben egy nyitott könyv két lapján átfutón el tudjuk helyezni. Igény esetén a könyvből kimaradt fotókat átadom.

Kreatív fotókönyv készítés

Egyedi fotókönyv készítése, több féle méretben, lapszámban és grafikával.Egy fotókönyvet elkészíteni az első laptól az utolsó lapig, alkotás. Egy család történetét, vagy egy szép esküvőt összeállítani igényes könyvben az az igazi kreatív munka. Egyesével megtalálni a kép helyét nagyságát a környezetét igazán felemelő érzés. Ami viszont a legjobb érzés, mikor örömtől sugárzó, vagy éppen könnyekig meghatódó arcokat látok a fotókönyv átvételekor.


>> Facebook oldalunk elérése <<

Kapcsolat

Megosztás