Fotózás


Fotózás

Célom, megrendelőim magas fokú elvárásainak maximális megfelelése!Ha szeretnél, kreatív, egyedi fotókat, keress bátran, velem mindent meg tudsz beszélni, ötleteket adok. Persze Tőled is szívesen fogadom, saját ötleteidet, és egyedi elképzeléseidet.

 

Célterület.

- Modell portfólió

- Családi rendezvények: baba - mama fotózás, esküvő fotózás, keresztelő fotózás, kerti parti fotózás, szülinap fotózás, stb.   

- Céges rendezvény fotózás, csapatépítés fotózás, fényképes termékkatalógus fotózás.

- Fényképes étlap fotózás.

- Vadászat fotózás, fényképes teríték fotózás, vadász rendezvény fotózás, vadászbál fotózás, stb.

- Iskolák, óvodák, rendezvény, műsor fotózás..

- Vállalkozások termék katalógus fotózás és fotókönyv készítés..

- Városok, vidékek, azok nevezetességei fotózás és bemutató fotókönyv készítés.


 Modell fotózás.

 Több fotók: Képgaléria

Minden nőnek jóleső érzés, ha őszinte csodálattal tekintenek rá. A modell - glamour olyan műfaj, amely idealizál, szereplőjét tündöklőnek, bámulatosnak mutatja be, ezért a művészi igénnyel elkészített modell vagy glamour album, fotókönyv vagy portfólió, nem csak különleges ajándék, hanem szinte varázsszer: elbűvöli a nézőt, aki a szebbik nem iránt tanúsított megújuló csodálatával és rajongásával viszonozza azt. A modell fotózás során az a cél, hogy megtaláljuk a modell igazi pillanatait, akkor készülnek a legjobb fotók. Elég egy őszinte mosoly, egy tekintet, egy mozdulat, és minden a helyére kerül. Kitárulkozás, titokzatosság, játék a hajjal, vagy elég csak a szem lecsukása.

Fontos tudnod, hogy a glamour csillogást jelent, meztelenséget nem, vagy nem feltétlenül: minden nő maga dönti el, hogy milyen öltözékben akarja szíve választottját ámulatba ejteni...

Ha a glamour mellé egy kis erotikát, szexi fotózást, dögös csajos fotózást is szeretnél becsempészni, ennek nincs akadálya, de a teljes kitárulkozásról lebeszélnélek, mert az egy másik műfaj!  Ha a fotók teret hagynak a képzeletnek is, az a tapasztalataim szerint a férfiak számára mindig sokkal izgalmasabb, a nők számára pedig könnyebben elfogadható. Azt, hogy a kép egy kicsit sejtelmes maradjon, nagyon sokféleképpen el tudjuk érni, a fények és árnyékok játékával, ruhákkal, kellékekkel, megfelelő pozitúrával, bemozdulással stb. Hogy mit alkalmazunk, azt mindig közösen találjuk ki a fotózás előtt, de sokszor nagyon jó ötletek jönnek a fotózás közben is. Ha szeretnél magadról portfóliót, fotókat, fotókönyvet, vagy szeretnél modellem lenni, írj bátran, megbeszéljük!  


>> Facebook oldalunk elérése <<


Fotó könyv készítés:   Bővebb infót, "Fotókönyv" menüben találod!


>> Facebook oldalunk elérése <<