• Légi fotó-videó

  Légi fotó-videó

 • GRAPHIC - DESIGN

  GRAPHIC - DESIGN

  Info: katt a képre

 • VÁSZONKÉP

  VÁSZONKÉP

  info: katt a képre

 • FOTÓKÖNYV KÉSZÍTÉS

  FOTÓKÖNYV KÉSZÍTÉS

  info: katt a képre

Fotózás

Köszönöm Kedves régi és új megrendelőim bizalmát, hogy 2018-évben is engem kerestetek, CÉGES, CSALÁDI RENDEZVÉNYEK, ESKÜVŐK, BABA - MAMA, stb, fotózás igényetekkel! Sokan felismertétek a fotókönyv jelentőségét, mely kiváló minőségben, időtállóan rögzíti a felejthetetlen, megismételhetetlen élményeiteket. 2018. évben is az igényesség jellemezte megrendelőimet, akik vászonkép formában is kérték a természet csodáinak, /vad, tájkép/ családi pillanatok, esküvők legszebb pillanatainak megörökítését, vele díszítették otthonaik falát! FOLYTATÁS 2019-BEN!

Célom, megrendelőim magas fokú elvárásainak maximális megfelelése!Ha szeretnél, kreatív, egyedi fotókat, keress bátran, velem mindent meg tudsz beszélni, ötleteket adok. Persze Tőled is szívesen fogadom, saját ötleteidet, és egyedi elképzeléseidet.

 

Célterület.

- Modell portfólió

- Családi rendezvények: baba - mama fotózás, esküvő fotózás, keresztelő fotózás, kerti parti fotózás, szülinap fotózás, stb.   

- Céges rendezvény fotózás, csapatépítés fotózás, fényképes termékkatalógus fotózás.

- Fényképes étlap fotózás.

- Vadászat fotózás, fényképes teríték fotózás, vadász rendezvény fotózás, vadászbál fotózás, stb.

- Iskolák, óvodák, rendezvény, műsor fotózás..

- Vállalkozások termék katalógus fotózás és fotókönyv készítés..

- Városok, vidékek, azok nevezetességei fotózás és bemutató fotókönyv készítés.


 Modell fotózás.

 Több fotók: Képgaléria

Minden nőnek jóleső érzés, ha őszinte csodálattal tekintenek rá. A modell - glamour olyan műfaj, amely idealizál, szereplőjét tündöklőnek, bámulatosnak mutatja be, ezért a művészi igénnyel elkészített modell vagy glamour album, fotókönyv vagy portfólió, nem csak különleges ajándék, hanem szinte varázsszer: elbűvöli a nézőt, aki a szebbik nem iránt tanúsított megújuló csodálatával és rajongásával viszonozza azt. A modell fotózás során az a cél, hogy megtaláljuk a modell igazi pillanatait, akkor készülnek a legjobb fotók. Elég egy őszinte mosoly, egy tekintet, egy mozdulat, és minden a helyére kerül. Kitárulkozás, titokzatosság, játék a hajjal, vagy elég csak a szem lecsukása.

Fontos tudnod, hogy a glamour csillogást jelent, meztelenséget nem, vagy nem feltétlenül: minden nő maga dönti el, hogy milyen öltözékben akarja szíve választottját ámulatba ejteni...

Ha a glamour mellé egy kis erotikát, szexi fotózást, dögös csajos fotózást is szeretnél becsempészni, ennek nincs akadálya, de a teljes kitárulkozásról lebeszélnélek, mert az egy másik műfaj!  Ha a fotók teret hagynak a képzeletnek is, az a tapasztalataim szerint a férfiak számára mindig sokkal izgalmasabb, a nők számára pedig könnyebben elfogadható. Azt, hogy a kép egy kicsit sejtelmes maradjon, nagyon sokféleképpen el tudjuk érni, a fények és árnyékok játékával, ruhákkal, kellékekkel, megfelelő pozitúrával, bemozdulással stb. Hogy mit alkalmazunk, azt mindig közösen találjuk ki a fotózás előtt, de sokszor nagyon jó ötletek jönnek a fotózás közben is. Ha szeretnél magadról portfóliót, fotókat, fotókönyvet, vagy szeretnél modellem lenni, írj bátran, megbeszéljük!  


>> Facebook oldalunk elérése <<


Fotó könyv készítés:   Bővebb infót, "Fotókönyv" menüben találod!


>> Facebook oldalunk elérése <<

Kapcsolat

Gyurom János

Telefon:
+36 30/624-5375
+36 30/286-6565

E-mail:
janos@gyuromfoto.hu

Megosztás