Vászonképek

Vászonképek, mini - maxi.

 

Ne törd tovább a fejed, hogy mivel dobd fel, nappalid, szobáid és többi helyiséged hangulatát! Megoldás a páratlan hangulatot sugárzó VÁSZONKÉPEK!

 

Prémium minőségű vászonképeink,modern nyomtatási technikával készülnek,festői vászonra nyomtatva,káprázatosan szép színekkel, kicsitől az XXl-es méretig, így mindenki megtalálja egyéni stílusának és otthonához leginkább illő vászonképeit!

Fordulj hozzám bizalommal, segítek!

 

 

Vászon kép, legyen az több elemből is, mindössze egy dekorációs, ám bár csodálatos darab, nem egy franciaágy, szekrénysor, mégis kiválasztás és döntésed előtt érdemes átgondolnod néhány szempontot, hogy elégedett legyél a végeredménnyel

Ötletek, javaslatok.

Családi fotó, kicsit retró, de mégis modern, felejthetetlen buli, esküvőtök legszebb pillanata, gyermeked mosolya,stb Bizonyára vannak olyan digitális képeid, melyeket szívesen látnál lakásod falain, válogasd ki, gyönyörű vászonképeket varázsolok belőlük, persze, ha nyomtatásra alkalmas a lementett méret!!! Ha pedig böngészés közben az oldalon találsz /lásd képgaléria/ olyan fotókat melyek elnyerték tetszésedet és bele tudod illeszteni elgondolásaidba, szívesen elkészítem és faladat diszítik vászonképek!

 

A modern vászonkép remek alternatíva a poszter vagy  olajfestmény helyett.

A mai modern technológiai fejlődésnek köszönhetően, szinte bármilyen stílushoz megtalálhatod a leginkább illő és bátran falra akasztható vászonképet.

 

Ha kedveled a klasszikus tájképeket, de mégis modern stílusú otthont szeretnél kialakítani, remek lehetőség számodra, ha természetfotóimból válogatsz, melyek elegáns, modern környezetet teremtenek számodra, otthonodba varázsolják a természet folyton megújuló varázslatos hangulatát. De ha van egyedi elképzelésed, azt is megvalósítom, természetesen a valóság keretein belül!


>> Facebook oldalunk elérése <<

Kapcsolat

Megosztás