• Légi fotó-videó

  Légi fotó-videó

 • GRAPHIC - DESIGN

  GRAPHIC - DESIGN

  Info: katt a képre

 • VÁSZONKÉP

  VÁSZONKÉP

  info: katt a képre

 • FOTÓKÖNYV KÉSZÍTÉS

  FOTÓKÖNYV KÉSZÍTÉS

  info: katt a képre

Weboldal készítés.

Minőségi, egyedi weboldal, céges veboldal készítés!

A legjobb helyen jársz, ha szeretnél egy igényes megjelenésű egyedi honlapot, amely előre lendíti személyes célod vagy  vállalkozásodat!Hatékony, tartalomközpontú weboldalakat készítek,mely személyed vagy céged büszkeségévé válhat.

Webdesign

Arculattervezés

Keresőoptimalizálás

Mobilra optimalizálás

Tárhely bérlés

Admin felület

 Miért keresgélnél tovább, ha itt mindent megtalálsz?

Ha nem csak egy weboldalra van szükséged, mely elveszik a több tucat közt, akkor a lehető legjobb helyen jársz. Nálunk egyszerre érhetőek el a kapcsolódó szolgáltatások, úgy mint: Domain név, tárhely, admin kezelő felület!Az ingyenes weboldal készítés esetén vagy különböző amatőr megoldásokat választva az eredmény siralmas lesz.Vannak nagyon ügyes amatőrök, de a hobbi és az igényes, tudatos munka között ég és föld a különbség.Az ingyenes weboldal készítés hátrányai egyre inkább gyarapodnak.Régebben, ha volt egy honlapunk nyerő helyzetben voltunk. Ma már ez nem így van. Az elmúlt években a weblapok száma megtöbbszöröződött, a verseny nőtt és az amatőr honlapok helyzete reménytelenné vált.

 Néhány ötlet, jó tanács!

 Először is gondold át, hogy mi a weboldalad célja, küldetése.Ha nem tudod pontosan megfogalmazni, hogy mit szeretnél, üljünk le és beszéljük meg, csomagoljuk ki elképzeléseidet. Fontos, hogy az irányelv tiszta legyen. Ha ez gondot jelent, természetesen mindenben segítek. Nem kell félned, hogy magadra hagylak. Fel kell mérni a lehetőségeket, a versenyt, a célpiac igényeit.Határozd meg a célközönséget. Kiket szeretnél elérni oldaladdal!

 Átgondolt kereső szavakat kell megadni, hogy előkelő helyed legyen a Google keresőben. /Keresőoptimalizálás./

 Amire nagyon figyelni kell, az a tartalomkezelő rendszer.

A tartalomszerkesztés, egyre nagyobb szerepet kap. Gondolj csak bele, Te hogyan reagálsz egy honlapon, amikor azt veszed észre, hogy a főoldalon lévő tartalom, már rég lejárt?

A weblapodat rendszeresen tartsd karban, frissítsd! A látogatók értéke egyre nagyobb, ezért olyan tartalomkezelő rendszert(CMS) kell választanod, amit könnyen tudsz kezelni, frissíteni.

 Weboldal optimalizálás mobilra!

Sokan azt hiszik, hogy az adott honlap ugyan úgy használható egy okos telefon böngészőjéből, mint egy asztali gépen nézné meg. Ez persze messze nem így működik! Egy 15 -  23" nagyságura tervezett weboldal olvashatatlan és kezelhetetlen lesz egy tábla gépen vagy okos telefonon. Egy újonnan megrendelt honlap készítése során mindenképp fontos a mobilra optimalizálást is megrendelni.   

Lényeges és fontos a megbizható tárhely.

 A legtöbb tárhely lassú, elavult admin felülettel rendelkezik és nem alkalmaz biztonsági mentést. Nem lehet elképzelni sikeres weboldalt megfelelő webtárhely nélkül.

Keress a részletekért!

Kapcsolat

Gyurom János

Telefon:
+36 30/624-5375
+36 30/286-6565

E-mail:
janos@gyuromfoto.hu

Megosztás